Промоција Иса

Поштовани читаоци,

komiko skc 01

Комико ће и ове године са великим задовлјством учествовати на Салону стрипа у СКЦ-у у Београду. Наш штанд ће радити сва четири дана, на уобичајеном месту, и сва наша издања биће на посебном салонском попусту.

Овим путем Вас позивамо на представлјање нашег најновијег наслова, интегралног издања трилогије "Легенда о Ису" које ће се одржати у петак 30. 9. у 16.45 у великој сали СКЦ-а. У оквиру промоције књиге разговараћемо са аутором Дејаном Ненадовим који се дефинитивно доселио назад у Србију и наставио да се бави стрипом. После трибина ће аутор потписивати и цртати посвете на нашем штанду.

Такође, Дејан је за ову прилику урадио цртеж који ће у виду ауторизованог, потписаног принта отампаног у 50 нумерисаних примерака на специјалном папиру бити мали поклон који ћемо делити уз сваки примерак Легенде о Ису на фестивалу.

Добро дошли!

tacin 5 shop

Биографије и фотографије аутора (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство-Делити под истим условима Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 Internationalcreativecommons.org
• За слике уметничких дела је дозвољено академско коришћење и поштена употреба.

Biographies and photos of the authors (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons: Attribution-Share Alike Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International
• Artworks images are allowed for academic and fair use.