ОВО ЈЕ "ВУЛВЕРИН - СТАРАЦ ЛОГАН"

starac loganУзбудљив стрипски финиш 2016. у Чаробној књизи !!!

Прича која је подигла стандарде суперхеројског стрипа. Ово је невероватна авантура, својеврстан road movie од којег застаје дах. Ово је изокренут свет Марвелових суперхероја и суперзлочинаца у суровој постапокалиптичној атмосфери, где читаоцу окретање страница више личи на вожњу ролеркостером него на опуштену забаву у спокојном окриљу собе.

Вулверин у најбољем издању. Прича која је подигла стандарде суперхеројског стрипа.

Не тако далека будућност. Сједињене Америчке Државе су постале пустара којом владају суперзлочинци. Суперхероји су само прошлост која буди носталгију, њихово време је заувек прошло. Вулверин живи мирним фармерским животом са женом коју воли и двоје деце. Територијом на којој борави влада Хулкова банда, безочни, сурови потомци тог мутираног чудовишта, који у његово име и за његов интерес рекетирају становништво свог округа. Вулверин покорно прихвата њихов терор – из његове славне прошлости није остало ништа: ни борбеност, ни дрчност, ни бес, чак ни име; он је сад само старац Логан.

У посету му долази Око Соколово с пословним предлогом: треба му возач који ће му помоћи да обави једну испоруку са Западне на Источну обалу Сједињених Држава. Он сам то не може да изведе пошто је ослепео. Логан није вољан да му помогне зато што не жели да упада у невоље, али накнада коју ће добити извући ће га из дуга према Хулковој банди. Тако почиње невероватна авантура, својеврстан road movie од којег застаје дах. То је изокренут свет Марвелових суперхероја и суперзлочинаца у суровој постапокалиптичној атмосфери, где читаоцу окретање страница више личи на вожњу ролеркостером него на опуштену забаву у спокојном окриљу собе.

tacin 5 shop

Биографије и фотографије аутора (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство-Делити под истим условима Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 Internationalcreativecommons.org
• За слике уметничких дела је дозвољено академско коришћење и поштена употреба.

Biographies and photos of the authors (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons: Attribution-Share Alike Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International
• Artworks images are allowed for academic and fair use.