Страва.4 Now: Стрип и анимација Ваљево...

strava 4 now

 ...манифестација посвећена стрипу, анимацији,
  фанзинима, видео-играма и шире!

Упркос силама које су се уротиле против нас, Радионица стрипа и анимације ће опет (неким чудом) одржати манифестацију по четврти пут, на трећем месту... по други пут! “СТРАВА” је посвећена стрипу, анимацији, фанзинима, видео-играма и шире.

Стрим можете пратити у петак, суботу и недељу на Twitchu:
https://www.twitch.tv/bralestudios

ПРОГРАМ

24.12.2021. (петак)
20ч СТРАВА ГОСТИ

Отварање манифестације и представљање гостију.
Представљају се: Јелена Вучић (“ПРАТЊА”), Корина Хуњак (“СТРИП-ПРЕФИКС”), Нађа Тиодоровић (“ЗВЕРИ У НАМА”), Новица Миливојевић (“HARD SMOR COMICS”), Сара и Ана Живковић (“ЛЕВАНИА”).
21ч СТРАВА НАЈАВЕ
Представљање Радионице стрипа и анимације Ваљево, разговор о преласку из школе у фанзин, као и о предстојећим пројектима.

По завршетку програма следи СТРАВА ТВ.
*СТРАВА ТВ је компилација садржаја маторих ВХС касета.


25.12.2021. (субота)
У раним јутарњим сатима наставља се СТРАВА ТВ.
20ч СТРАВА ЛАПОТ
Никола Павловић Сова и Милош Поповић воде ретроспективни дијалог о стрипу QUATTRO ZINGARI, који у јануару пуни десет година, као и о The White Japanese Lapot фанзину.
Музички гости: “Анатомија Палмотићевој” и “Кувана јаја”
21ч СТРАВА СТРИП: “СВЕ МОЈЕ ГРЕШКЕ”
Филип Станковић држаће радионицу стрипа, где ће освртом на своје неуспехе покушати да научи некога нешто паметно, али опет потпуно бескорисно за живот.

26.12.2021. (недеља)
СТРАВА ТВ: Празнични блок
20ч СТРАВА АНИМАЦИЈА: “МОЈЕ ГРЕШКЕ СВЕ”
Филип Станковић наставиће да мучи народ, убеђујући их како зна да анимира, док све време заправо покушава да убеди самога себе.
22ч СТРАВА ОДЈАВА.4_NOW...
Разговор о будућности, егзистенцијално кризирање и затварање манифестације, под условом да нас Twitch увелико није скинуо са платформе.

strava 4 now 2

У припреми за штампу такође је и СТРАВА #2021, којим се враћамо коренима фанзина док је имао улогу годишњег зборника радионице. Сви заинтересовани за примерак слободно нек нам баце мејл на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., а у међувремену ћемо се потрудити и око алтернативних метода дистрибуције.

С поштовањем,
Радионица стрипа и анимације Ваљево
Пријавите се на наш билтен.

Биографије и фотографије аутора (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство-Делити под истим условима Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 Internationalcreativecommons.org
• За слике уметничких дела је дозвољено академско коришћење и поштена употреба.

Biographies and photos of the authors (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons: Attribution-Share Alike Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International
• Artworks images are allowed for academic and fair use.