ТРИБИНА У ПОЛЕТУ

polet 26 09 2017

У сарадњи са Удружењем стрипских уметника Србије и издавачком кућом Весели четвртак, у уторак, 26.9. од 19.30 ч, трибину у Полету (Цетињска 15) посветићемо стрип јунацима Загору и Мистер Ноу, творца Серђа Бонелија, чиме ћемо обележити 6 година откако нас је напустио овај сјајни италијански стрип аутор и издавач.

Присетићемо се омиљених епизода Гвида Нолите и дискутовати о утицају Серђа Бонелија на домаће читаоце, али и ствараоце. На трибини ће говорити Душан Младеновић, уредник издавачке куће Весели четвртак, Александар Ђукановић, историчар и аутор Енциклопедије Загоријана и Милош Јовановић, новинар.

Истог дана, од 18ч, у Полету ће бити представљен Европски фестивал анимираног филма "Балканима" који ће бити одржан од 3.до 7.октобра у Дому културе Студентски град. Након најаве, уз присуство уметничке директорке, Иве Ћирић и продуцента, Милана Милосављевића биће приказане најзанимљивије анимације са претходних Балканима.


Добро дошли!

tacin 5 shop

Биографије и фотографије аутора (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство-Делити под истим условима Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 Internationalcreativecommons.org
• За слике уметничких дела је дозвољено академско коришћење и поштена употреба.

Biographies and photos of the authors (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons: Attribution-Share Alike Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International
• Artworks images are allowed for academic and fair use.