Изложба: Стрип табле Дружине Дарданели аутора Драгана Пауновића и Павла Зелића

Изложба оригиналних табли "Дружине Дарданели" у Дому културе Студентски град, свечано отварање у петак, 15. јула у 20ч. Трајање изложбе од 15.07-15.08.

zelic paunovic 2016
Београдска публика има ексклузивну прилику да види оригиналне цртане табле новог албума "Дружине Дарданели - Злочин на Светској изложби" који је по сценарију Павла Зелића нацртао Драган Пауновић. У току месец дана, од 15. јула до 15 августа, табле ће бити изложене на најдужој изложби у Србији, а после велике промоцје и изложбе у Културном центру Србије у Паризу.

Количина детаља, труд и велика вештина уложена у сваки кадар "Дружине Дарданели" ће бити очигледни свима који посете изложбу и уживо се увере у таленат Драгана Пауновића, аутора који стиче све већу славу са стрип адаптацијама "Константиновог раскршћа" Дејана Стојиљковића и илустрацијом серије књига "Немањићи" такође по тексту Стојиљковића и Владимира Кецмановића. 

Биографије и фотографије аутора (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство-Делити под истим условима Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 Internationalcreativecommons.org
• За слике уметничких дела је дозвољено академско коришћење и поштена употреба.

Biographies and photos of the authors (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons: Attribution-Share Alike Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International
• Artworks images are allowed for academic and fair use.