Промоција стрипа "Мали циркус"

Sirius Production и Француски институт у Србији вас позивају на промоцију стрип албума. Мали циркус, ремек-дела познатог француског аутора Фреда (Отхон Аристидес), која ће се одржати у уторак 15. новембра од 19ч. у Француском институту у Београду, Кнез Михаилова 31.

 Промоција стрипа "Мали циркус"

Мали циркус је збирка духовитих, али и сурових прича о лутањима породице циркуских номада кроз фантазмагоричне крајолике и надреалне и нестварне ситуације. То је оштра сатира из периода када је Фред уређивао часопис Хара-Кири, али у којој је истовремена присутна, поетичност која не заостаје или чак превазилази ону коју налазимо код Филимона, другог капиталног дела овог аутора.

Гости промоције биће графички уметник и професор Растко Ћирић; писац, стрип сценариста и критичар Павле Зелић и графички дизајнер Вук Попадић.

 

Биографије и фотографије аутора (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство-Делити под истим условима Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 Internationalcreativecommons.org
• За слике уметничких дела је дозвољено академско коришћење и поштена употреба.

Biographies and photos of the authors (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons: Attribution-Share Alike Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International
• Artworks images are allowed for academic and fair use.